طرّاحی در شیرپوینت 2016
در این بخش میخواهیم به دنیای شیرین طرّاحی در شیرپوینت بپردازیم، در آن یاد می¬گیریم که چگونه قالب سایت شیرپوینتی خود را تغییر دهیم؛ صفحه¬ی اوّل سایت خود را با یک صفحه ی طرّاحیشده توسّط خودتان تغییر دهید و...
تغییر قالب سایتهای شیرپوینتی
یکی از روشهای ابتدایی برای تغییر قالب یک سایت، استفاده از قالبهای آماده¬ی خود شیرپوینت است که برای انجام این کار باید وارد سایت شیرپوینتی خود شوید و از قسمت Settings بر روی گزینهیSite settings کلیک کنید.
در این صفحه از قسمت LooK and Feel، گزینهی Change the looK را انتخاب کنید.
در این صفحه، قالبهای مختلفی از سایت را مشاهده میکنید که میتوانید بر روی یکی از آنها کلیک کنید.
در این صفحه، اگر بر روی گزینهی یک کلیک کنید، این قالب بر روی سایت شما فعّال خواهد شد و اگر مورد تأیید باشد باید بر روی Yes, keep it کلیک کنید؛ گزینهی دوم، به حالت ابتدایی قالب بر خواهد گشت؛ در قسمت شمارهی سه میتوانید عکس پشت صفحه را تغییر و یا حذف کنید؛ در قسمت شمارهی چهار میتوانید رنگ قالب را به دلخواه خود تغییر دهید؛ در قسمت شمارهی پنج، نوع قالب صفحه وجود دارد که با انتخاب هر کدام شکل مورد نظر تغییر خواهد کرد، توجّه داشته باشید قالب پیشفرض Seattle است، در قسمت شمارهی شش نیز میتوانید فونت صفحه ی خود را مشخّص کنید.
همانطور که در شکل زیر مشاهده میکنید، قالب صفحه به طور کل تغییر کرده است که این روش میتواند در طرّاحی صفحات کمک کند.
ویرایش صفحه در شیرپوینت
روش بعدی، طرّاحی و تغییر در یک صفحه¬ی شیرپوینتی است، برای این کار در صفحه ی مورد نظر بر روی Edit Page کلیک کنید، اگر این قسمت برای شما فعّال نیست باید قسمت امنیّت کتاب را بررسی کنید و یا اینکه از اکانت سیستم استفاده کنید.
قسمت ویرایش صفحه را مشاهده میکنید، در این صفحات میتوانید عکس، فیلم، لینک، فایل، وب¬پارت و کدهای HTML یا CSS قرار دهید، برای مثال اگر بخواهید یک عکس را به صفحه اضافه کنید؛ بر روی Picture کلیک کنید و در منوی بازشده گزینهی From Computer را انتخاب کنید و در صفحه ی روبرو و در قسمت Choose a file، آدرس فایل مورد نظر خود را وارد کنید.
همانطور که مشاهده میکنید، عکس به صفحه اضافه شده است، با استفاده از تبهای بالایی میتوانید تنظیمات خود را بر روی عکس مورد نظر انجام دهید، اگر بخواهید این تغییرات را ذخیره کنید باید بر روی آیکون Save کلیک کنید و اگر نمیخواهید تغییرات ذخیره شود باید بر روی Stop Editing کلیک کنید.
قسمتهای دیگری نیز برای اضافه کردن در صفحه وجود دارد، قسمتی با نام Web Part وجود دارد که دارای ابزارهای مختلف است، در قسمت Apps که همان، App Part در بالای شکل است، میتوانید لیستها، تقویمها، مدارک و... را به صفحه ی خود اضافه کنید، مثلاً در شکل روبرو میخواهیم لیست List-1 را به صفحه اضافه کنیم، بعد از انتخاب، صفحه را Save میکنیم.
همانطور که مشاهده میکنید لیست به صفحه ی اوّل سایت اضافه شده است؛ این روش میتواند شما را در طرّاحی یک صفحهی شیرپوینتی پایدار کمک کند، اکثر این موارد را در نسخه ی اوّل کتاب توضیح دادیم که بیان این نکته در اینجا، تنها برای یاد آوری است.
زمانی که یک وب پارت را به صفحه اضافه میکنید، برای اینکه آن وبپارت را از صفحه حذف کنید باید به مانند شکل، منوی سمت راست مربوط به وبپارت را باز کنید و گزینهی Delete را انتخاب کنید، اگر بخواهید تنظیمات مربوط به هر وبپارت را ببینید باید بر روی Edit Web Part کلیک کنید.
در این قسمت میتوانید تنظیمات خود را بر روی وبپارت مورد نظر اعمال کنید، مثلاً میتوانید نمای لیست را تغییر دهید، حالت نمایش آن را انتخاب کنید و...، بعد از انجام کار را بر روی OK کلیک کنید.
در صورت نیاز به این تنظیمات در طیّ کتاب آنها را بررسی خواهیم کرد.
در تب Format Text میتوانید چارچوب صفحه ی خود را برای قرار دادن اطّلاعات در آن مشخّص کنید، برای این کار باید بر روی Text Layout کلیک کنید.
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - بررسی کلی سرورها (درس اول)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - راه اندازی سرور دیتابیس (درس دوم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - راه اندازی سرور شیرپوینت (درس سوم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - کار با سایت ها و لیست ها در شیرپوینت (درس چهارم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - فیلتر کردن و گروه بندی در لیستها (درس پنجم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - ایجاد نما (View) در شیرپوینت (درس ششم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - کار با Task (وظایف) در شیرپوینت (درس هفتم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - ایجاد Template از لیست شیرپوینت (درس هشتم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - کار با ستون Lookup در شیرپوینت(درس نهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم -کار با InfoPath در شیرپوینت (درس دهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - ایجاد شرط در InfoPath (درس یازدهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - دریافت اطّلاعات لیست دیگر در فرم Infopath (درس دوازدهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم -کار با نرمافزار SharePoint Designer (درس سیزدهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - فعّالسازی ایمیل در شیرپوینت (درس چهاردهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - امنیّت در شیرپوینت 2016 (درس پانزدهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - طرّاحی در شیرپوینت 2016 (درس شانزدهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - کار با کدهای HTML و CSS در صفحات (درس هفدهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - ایجاد Masterpage در شیرپوینت 2016 (درس هجدهم)