ایجاد شرط در InfoPath
یکی از مهمترین قابلیّتهایی که در فرم های InfoPath میتوانید پیدا کنید، ایجاد شرط بر روی کنترلرها است، مثلاً میتوانید شرطی قرار دهید که به کاربر اعلام کند که این Textbox را حتماً تکمیل کند و یا فقط، عدد وارد کند و... که در زیر این کار را با هم انجام میدهیم.
فرم مورد نظر خود را باز کنید؛ در قسمت شمارهی یک، یک کنترلر Textbox انتخاب شده است، بر روی آن دو بار کلیک کنید تا تب PROPERTIES مربوط به آن ظاهر شود؛ در بالای تب، گزینهای با عنوان Manage Rules مشاهده میکنید، بر روی آن کلیک کنید تا قسمت شمارهی سه ظاهر شود؛ در قسمت شمارهی سه باید شرایط خود را برای آن Textbox انتخابی، مشخّص کنید، مثلاً در این قسمت میخواهیم به فارسی بنویسیم که «لطفاً این فیلد را تکمیل کنید» و زمانی که کاربر، مأوس خود را بر روی Textbox مورد نظر قرار دهد، این پیغام ظاهر میشود؛ در قسمت شمارهی سه گزینهی Validation را انتخاب کنید.
در این صفحه، در قسمت شمارهی یک، نامی را به دلخواه خود وارد کنید و بعد از آن در قسمت Condition بر روی قسمت شمارهی دو کلیک کنید تا شکل سه ظاهر شود؛ در قسمت اوّل، فیلد Title را انتخاب کنید؛ در قسمت دوم شرط خالی بودن (is blank) را انتخاب کنید و بر روی OK کلیک کنید، بعد از این کار در قسمت شمارهی چهار، مطلب خود را وارد و فرم مورد نظر خود را publish کنید.
در شکل زیر مأوس را بر روی Textbox مربوط به Title قرار دهید، مشاهده خواهید کرد که متن «لطفاً این فیلد را تکمیل کنید» ظاهر خواهد شد.
پس در اینجا یاد گرفتیم که چگونه یک شرط در فرم ایجاد کنیم؛ شرطهای دیگری نیز وجود دارد که میتوانید با توجّه به نیاز خود آنها را اجرا کنید.
روش دیگر اخطار این است که اگر کاربر، فیلد مورد نظر را پر نکند، آن فیلد به رنگ دیگری به نمایش گذاشته می¬شود، برای این کار بر روی فیلد مورد نظر دو بار کلیک کنید و وارد Manage Rule شوید و بر روی New کلیک و بعد بر روی Validation کلیک کنید.
در این صفحه و در قسمت Details for، نامی به دلخواه خود وارد کنید و بعد در قسمت Condition بر روی None کلیک کنید تا پنجره ی بالایی در شکل زیر ظاهر شود؛ در این صفحه، در قسمت اوّل، فیلد Name را انتخاب کنید و در قسمت دوم، is blank را انتخاب کنید، با این کار این شرط را ایجاد می کنید که اگر فیلد Name خالی باشد، در ادامه این کار را انجام بده؛ بر روی OK کلیک کنید.
در ادامه و در قسمت Rule type، گزینهی Formatting را انتخاب کنید و بعد از این کار، پشت زمینهی فیلد مورد نظر خود را به رنگ مورد نظر تغییر دهید.
بعد از انجام این مراحل، فرم مورد نظر خود را Publish کنید.
بعد از اجرای فرم، مشاهده خواهید کرد که فیلد مربوط به Name، به رنگ قرمز تغییر رنگ داده است و اگر نامی در آن وارد کنید، این رنگ حذف خواهد شد.
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - بررسی کلی سرورها (درس اول)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - راه اندازی سرور دیتابیس (درس دوم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - راه اندازی سرور شیرپوینت (درس سوم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - کار با سایت ها و لیست ها در شیرپوینت (درس چهارم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - فیلتر کردن و گروه بندی در لیستها (درس پنجم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - ایجاد نما (View) در شیرپوینت (درس ششم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - کار با Task (وظایف) در شیرپوینت (درس هفتم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - ایجاد Template از لیست شیرپوینت (درس هشتم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - کار با ستون Lookup در شیرپوینت(درس نهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم -کار با InfoPath در شیرپوینت (درس دهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - ایجاد شرط در InfoPath (درس یازدهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - دریافت اطّلاعات لیست دیگر در فرم Infopath (درس دوازدهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم -کار با نرمافزار SharePoint Designer (درس سیزدهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - فعّالسازی ایمیل در شیرپوینت (درس چهاردهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - امنیّت در شیرپوینت 2016 (درس پانزدهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - طرّاحی در شیرپوینت 2016 (درس شانزدهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - کار با کدهای HTML و CSS در صفحات (درس هفدهم)
شیرپوینت را قورت دهید ویرایش دوم - ایجاد Masterpage در شیرپوینت 2016 (درس هجدهم)